Звездата от „Под прикритие” Владо Пенев ще води новото предаване „Най-хубавите години от нашия живот”, което стартира по БНТ в новогодишната вечер.

На 31 декември от 21 часа зрителите ще видят първия епизод от шоуто, което е по лиценз на продуцентската компания „Ендемол”. В него Владо Пенев и неговият колега от "Под прикритие" Александър Сано ще припомнят най-доброто от две отминали десетилетия. Водещите ще противопоставят символите на 60-те и тези на 80-те.

Ще им помагат някои от най-големите звезди на България - Васил Найденов, Орлин Горанов, Богдана Карадочева, Ваня Костова, дует „Ритон”, „Трамвай №5”, Хилда Казасян и Калин Вельов.



На сцената ще бъдат качени двете коли, станали символ съответно на 60-те и 80-те години - москвича и ладата. В подкрепа на 60-те Александър Сано ще покаже и любимата печка на баба - "Мечта".



След новогодишното шоу предаването ще се излъчва всяка сряда от 21 часа веднага след централната емисия новини. Владо Пенев признава, че в продължение на много години е отказвал предложения да води различни предавания: „Може би съм чакал да се появи формат като този, който успя да ми влезе под кожата, защото това не е просто предаване - тук хората се срещат с всичко най-добро и велико, което сме постигнали като българи.