Ели Владкова и Финдо напуснаха Къщата на "Биг Брадър" на полуфинала.

Ели зае 7-ото място в класацията за най-любим съквартирант от различните риалити формати, тъй като събра най-ниска зрителска подкрепа в сравнение с останалите в риалитито, съобщава vsekiden.com

"По-хубаво ми беше този сезон отколкото в предишния, в който участвах - "Биг Брадър Фемили", каза Ели пред водещия Ники Кънчев. Тя призна, че в Къщата й е било много леко, намерила е общ език с всички нейни обитатели и благодари на Киро Скалата, че й е помогнал за това. Засега не можела да прецени кой от останалите в риалитито има най-голям шанс да излезе от него като победител.

И двете Златки признаха след напускането на Ели, че са много изненадани от зрителския вот. Те смятали, че Ели е сигурен финалист. Самите финали на шоуто са в понеделник.



Сървайвърът Станислав Илиев - Финдо този път не оцеля и стана вторият отпаднал от "Биг Брадър" на крачка от финала. Той каза, че риалитито не е неговият тип шоу, затова е бил пасивен в него.

С най-висок зрителски вот на финала отиде писателят Денди. Преди това той отговори на няколко въпроса от страна на гостите в студиото, при което успя да се сдърпа сериозно с журналистката Кристина Патрашкова. Тя се опита да го засегне, казвайки му, че не е чела неговите книги, защото световната литература е твърде богата, за да й остава време за него. Той пък й отговори, че на нейната възраст това е изненадващо. Въпреки това се надявал, че когато стане на 80 години и заприлича на "една Людмила Живкова", ще й остане време за негова книга, но й препоръчва да го чете след 150-та си годишнина. Идеята му очевидно беше, че й трябва още дълго, за да дорасне за неговото творчество. Духът на разговора явно се хареса на зрителите, които се втурнаха да гласуват за Денди. За вота допринесе и ТВ водещият Милен Цветкова, който го защити блестящо в студиото и на свой ред се скара в Патрашкова.

Вторият в класацията на зрителите е италианецът Лео Бианки, трета е фолк певицата Райна. Двете Златки - Райкова и Димитрова, също отиват на финал. Черната обяви, че ако победи, ще дари парите за своята кауза - оздравяването на младия Боби, пострадал при катастрофа.