Крум преди дни пусна новата си песен "Боклук", която е посветена на борбата с наркотичната зависимост.

"Песента е абсолютно чисто нова. Казва се "Боклук" и думата инспирирана от лични преживявания, понеже са ме наричали и мен така. Когато човек е афектиран, може да каже някоя лоша дума. Лошото е, че и аз съм използвал този израз", разказа той в телевизионно интервю.

Парчето обаче носи едно сериозно послание.

"Става дума за една любовна история. Мъжът открива в приятелката си един проблем, който е често срещан при младите хора - това е наркотичната зависимост. Другото, което е много важно, е реакцията на партньора и близките - дали те ще ти обърнат гръб и ще те оставят да продължаваш в тази тиня, или ще ти крещят и ще действат агресивно. Нито едно от тези неща няма да помогнат.

Аз съм злоупотребявал с такива неща.

Общо взето хората, които обичат да купонясват, няма как да не опитат. Разбира се, тогава съм бил със седем години по-млад от сега", издаде попфолк певецът.

Покрай премиерата на новия си проект Крум реши отново да привлече вниманието с гола снимка в социалната мрежа Facebook.

"Пазех си тази снимка от лятото и сега в чест на новата ми песен "Боклук" и по повод студентския празник, а и щото съм се накъркал малко ви поздравявам с нея. Отпред се покрих леко, че да не кажете, че копирам бате Коце :)))))))))))" , написа той в профила си.