Фолк певицата Мария се оказа една от най-зорко пазените ВИП персони у нас, разкриха папараците на Николета Лозанова.

Любимата на Християн Гущеров обикаля столичните молове и дори във фризьорския салон е вардена от една дузина яки момчета, които не я изпускат от око. Охраната е подбирана професионално, в екипа има и бивши служители на НСО.

Предвид професията на миньончето обаче едва ли сериозната жива охрана е заради заплаха за живота й, макар че не е изключено Мария да е обект на обожание на някой фанатизиран фен по примера на Мадона. Тъй като обаче няма данни за заплашителни и притеснителни любовни писма в столичните служби, най-вероятната причина за ордите яки мъжаги, които я пазят, е ревността на любимия й Християн Гущеров.

Завистливи колежки на Мария твърдят, че фолк дивата движи с цял джип гардове, защото Гущеров подозирал, предвид палавото й минало, че може да кривне и да пострада реномето му на плейбой. „На концерта на „Планета" нито Глория, нито Ивана, които са в пъти по-популярни и успели от нея, нямат охрана, а Мария дори при гримьора е с придружители. Вардят я като кралицата майка", злорадстват чалга певици от империята на Митко Димитров.



За да е сигурна работата обаче, гардовете на Мария системно са подлагани на детектор на лъжата, за да се провери лоялността им. „Гущеров се притеснява , че Мара може да завърти главата на някой от тях и той да я покрива", разказват близки до звездната двойка. Кажи-речи всеки месец пазвантите били разпитвани с детектор.

Приятелите на звездната двойка са категорични също, че Мария и Християн работят усилено за бебе и затова певицата е ограничила до минимум участията си по заведения. Тя се появява в кръчми не повече от веднъж на 2-3 месеца. Нарочно държала висок хонорар от 7000 лева, за да не може никое заведение да си я позволи.

„Гущеров я води по почивки, където я глези като принцеса, грижи се и за дъщеря й, нормално е в един момент и самият той да иска наследник", коментират близки до двойката. Те изчисляват, че месечната издръжка на звездата била минимум 50 000 лева, пише ''Всеки ден''.