Лия и Луна се събраха, за да зарадват феновете си с коледно предложение.

"Имаме една страхотна коледна песен, снимахме клипа преди два дни. Буквално до 3-4 дни ще бъде миксиран и ще се постараем колкото може по-бързо да го пуснем, за да могат хората да го видят и да се порадват на коледното настроение, което сме се опитали да създадем с тази песен", разказа Лия, пише BLife.bg.

Това е песен, която двете певици записали преди около 12-13 години, но чак сега й дошъл моментът. Мелодията й е от тези, които никога не остаряват, записана с филхармония и е изключително красива, разказва още червенокосата звезда.

"Сега успяхме да се съберем с Луна. Не е тайна, че и тя, и аз не сме много активни на нашата музикална сцена. Но сега успяхме и съм много щастлива от този факт, защото най-после тази песен ще види бял свят от по-широка публика", допълни още Емилия, както е истинското й име.

*Луна

За това, че публиката все още ги помни и им се радва, Лия казва, че всичко се дължи на факта, че правели песните си с много любов и емоция.

"Може би песните ни бяха по-близки до хората. Това беше тема, на която разговаряхме и онзи ден с Луна. Когато ние бяхме на музикалната сцена, като че ли бяхме истински звезди - където и да отидехме, бяхме посрещани със страхотни аплаузи и хората ни очакваха и ни се радваха много. Сега е малко по-трудно на хората, които са на тази сцена, но те се справят прекрасно. Създават ден след ден хубава музика и се надявам тя да става все по-хубава и по-хубава", коментира певицата.

Предстоящите празници Лия планира да прекара във весели компании.

За Бъдни вечер, както винаги, тя, приятелят и дъщеря им ще са вкъщи в разширен състав. На Коледа ще съберат приятели и близки. След това заминават при баща й, който се казва Божко.

"В общи линии Коледа и Нова година ще бъдат моменти на празнуване, пътуване и на щастливи емоции с най-близките хора", сподели Лия.