Доскорошните конкуренти за сърцето на знойната красавица Яна Акимова - Орлин Павлов и Петко Димитров, вече са загърбили съперничеството и са на път да станат приятели.

За първи път отношенията между бизнесмена и певеца се стоплили на парти преди седмица, когато двамата се засекли в столичен клуб, пише „Всеки ден".

На събитието обаче не присъствала ябълката на раздора - хубавата танцьорка Яна. Напоследък тя се занимавала предимно с клуба, който й подари нейният съпруг за сватбата. И докато тя работи, бившият и настоящият й мъж изненадващо стопяват ледовете помежду си и дори позират за „приятелски снимки". В знак на добра воля Петко дори предложил на Орлин да дойде да пее в неговата дискотека, но пък Павлов не се съгласил, като намекнал малко грубичко, че заведението на Димитров му е под нивото. Все пак двамата решили да пийнат заедно и да не развалят празника на всички.

Орлин преживя тежко раздялата си с Яна, още повече че любимата му кръшкала тайно с Петко, още докато деляла едно легло с бившия фронтмен на група „Каффе". Разривът на връзката им разбила сърцето на Павлов, но той се взел бързо-бързо в ръце и се зарекъл да прости на Яна предателството. Явно обаче още не е успял, защото, когато се засичал с танцьорката по светски събития, се разминавал с нея само с хладното „здравей", сякаш не я познавал, коментират в светските среди.