Брадърката Пенка остави съквартирантите без вода. Карибската перла се превръща в дразнител номер 1 в Къщата и дори собствения й лагер застана срещу нея.

Оказа се, че в протеста си срещу Биг Брадър и пресата за коса Пенка е преминала всички граници. И Големия брат я наказа, като остави съквартирантите без топла вода.

Освен, че ще трябва да карат с почти нулев бюджет, звездите в Къщата са бесни и заради липсата на вода. До края на сезона, те ще имат по 30 минути топла вода на ден, което е крайно недостатъчно за тях, съобщава kliuki.ws

Участниците в предаването са направо бесни заради скандала и още повече се настроиха срещу Пенка. Дори Джийсън, който бе пръв приятел с ромката не успя да я накара да се държи както трябва.



Всичко започна с протеста за пресата за коса. Пенка не искаше да сложи микрофона, докато не й дадат преса. Биг Брадър повече от час я умолява, но накрая му писна и спря топлата вода на съквартирантите.

Бесните звезди в Къщата са на път да линчуват Пенка като и двата лагера този път са срещу нея. Нищо чудно ромската перла да излети от Къщата още в понеделник, тъй като побърква не само съквартирантите, но и зрителите с поведението си.