Остават само няколко часа до началото на концерта “XII години телевизия Планета”, който започва точно в 19:00 часа. Той ще бъде излъчван на живо в ефира на “Планета”, “Планета Фолк”, “Планета HD” и радио “Пайнер”.

Над 30 от най-обичаните изпълнители на музикална компания “Пайнер” ще зарадват публиката и зрителите пред малкия екран с най-горещите си хитове, пише signal.bg. Засега подробностите около шоуто се пазят в дълбока тайна, но ето какво знаем до момента:

- водещи на концерта са любимите лица от екрана на телевизията - Галя Димитрова, Жени Койчева и Атанас Михайлов
- откриването на концерта е запазено за Джена, която ще има задачата да вдигне градуса на купона още в самото начало
- на Анелия и Преслава пък е поверен финала, което е сигурен знак, че трябва да изгледате концерта до самия му край
- режисьор на спектакъла е Станислав Терзиев, а Люси този път ще видим на сцената в дует с дамата на сърцето му, Ани Хоанг

На сцената няма да се появят предварително обявените в афиша Тони Дачева, Милко Калайджиев, Татяна, Теди Александрова и Джамайката. Петимата са имали нерегламентирани концертни участия в клубове, които не са обявили в музикална компания “Пайнер”, а това е грубо нарушение на договора им с компанията. Съвсем естествено е и наложеното им наказание да не участват в концерта на телевизия “Планета”, съобщават от музикалния канал.