На 29 и 30 ноември, Yalta Club ще е домакин на най-цветния двудневен парти маратон. След като клубът и парти уиски No. 1 J&B предизвикваха всички фенове на електронната музика в България да изберат новите диджеи на клуба, победителите в онлайн конкурса са вече ясни.

От 120 български диджеи от цялата страна, които участваха в обявения от Yalta Club конкурс за резидент диджеи, чрез гласуване на Facebook страницата на J&B https://www.facebook.com/JBStartaParty.Bulgaria феновете избраха 16.

Именно тях ще чуем и  видим как се справят на живо зад  пулта в двудневния маратон. Така в рамките на всяка от двете вечери, едновременно в двете зали на обновения Yalta Club, ще се запознаем с по осем от младите таланти, някои от които вероятно и бъдещи колеги на добре познатите резиденти на клуба – Liubo Ursiny и Juan Alvarez.

Средната възраст на новите надежди на българската  електронна сцена, които ще вземат участие  в цветния парти маратон, е 22 години, като всички те са представители на силния пол и сред тях има едно диджеи дуо. Пълният списък на имената на диджеите е обявен на .

Цветното музикално парти е вдъхновено от лимитираната серия цветни бутилки на уискито с най-купонджийски дух – J&B. Затова освен стилово разнообразна музика, гостите на партито ги очакват още приятни изненади. На специален бар всеки, под ръководството на едни от най-добрите бармани в страната, ще може да си направи собственоръчно коктейл според личните си вкусови предпочитания.

За цветното преобразяване на гостите и танцьорите J&B ще осигурят европейските и световни шампиони по боди пейнтинг - Мирчо Мирчев и Милена Кошутанска. Така всеки гост ще може да си направи уникална, безплатна и светеща на UV светлина татуировка.

Входът за една от вечерите е 10 лв, а комбиниран билети за двете вечери ще се продава на цена от 15 лв. в Yalta Club.