Домашният зоопарк на Миро отново доби съвършен вид – изгубеното му куче Бечи се завърна след два месеца скитане из София.

Животинчето е порода улична превъзходна и избягало от новите си стопани, семейство с дете. Добри хора го разпознали от тиражираните във Facebook снимки на гробището в „Орландовци” и го върнали на знаменития му собственик, научи „Монитор”.

В момента песът е сред петте четириноги гарда в двора на къщата му в „Княжево”. Когато гласовитият добричлия отсъства за дълго, грижата за тях се поверява на съседите.

Такава е схемата на отглеждане и при честите му отскоци до Италия. В Милано Миро записа четири парчета за албума си „Месия” под вещия надзор на Клаудио Гуидети, продуцент на Ерос Рамацоти. Основен аранжор пък е Филаделфо Кастро, работил с култовата група „Пух”.

В студио на Ботуша тече мастерингът и финалните щрихи по смесването на „Месия”, който трябва да излезе през януари.

Миро ще го представи със серия акустични концерти, а заради дългоочакваната промоция вече се е подложил и на драконовски режим във фитнеса. Денят му започва с крос на стадиона в „Княжево”, където прави поне седем обиколки.

Изпълнителят на Sensation Of Love е изключил тестото от менюто си (въпреки че се справя перфектно с месенето на хляб) и набляга на биопродукти.