Piers Agget и DJ Locksmith от Rudimental лично избраха три актуални имена от българската клубна сцена, които да подкрепят участието им на 14-ти декември от 22:00ч., в наскоро обновената столична зала "Христо Ботев".

Избраните от британците артисти са DJane Koki - най-добрата жена диджей в България за 2012г., Marten – един от най-активните DJ-и на музикалната сцена у нас, както и успешния български drum ‘n’bass проект High Roll (Formation Records /HMSU).

DJane Koki e DJ от 7 години, а през 2012 г е избрана за най-добра дама DJ в България. Позната е на всички с предаването “Addicted to music”, което е награждавано два пъти за най-добро радио шоу у нас.

През последната година Marten влезе с 3 сингъла в топ 100 deep house класациите на Beatport и Traxsource, а първият му сингъл e оценен от имена като Soul clap, Jazzanova, Solomun, Azari&III , Tensnake и др.

Зад проекта High Roll стоят Мартин Попов (Konspirator) и Димо Пангелов (Mocks). Без съмнение те са сред най-емблематичните фигури на българската електронна сцена, също така са част от родната формация за дръм енд бейс култура H.M.S.U.

За първото шоу на Rudimental в България ще пристигнат Piers Agget, DJ Locksmith, който ще влезе в ролята и на MC, и тромпетистa Mark Crown. Сетът им ще бъде стилово разнообразен, преминаващ през различни музикални жанрове, много танцувален и разбира се, ще включва най-големите им хитове.

Билетите за DJ шоуто на Rudimental в София можете да намерите в мрежата на Eventim, на цена от 30лв. На място цената ще е 40лв. Събитието е 18+.