Cirque Éloize (Цирк Елуáз) представя цирковото изкуство по съвсем нов и модерен начин от 1993 г. насам.

Оригинално съчетава цирк с театър, танци и музика. От 2010 г. Cirque Éloize е партньор на Cirque du Soleil. Двете компании споделят обща творческа визия и са получили международно признание в развлекателната индустрия.

С десет оригинални продукции, Cirque Éloize е представил над 4000 шоута в 440 града в 40 държави. Трупата участва в множество фестивали по целия свят и е носител на престижни отличия, сред които 10 награди и медали от Световния фестивал на цирковото изкуство в Париж, Gemini и Broadway’s Drama Desk Awards. Представленията им се играят на Бродуей и Уест Енд. В допълнение към спектаклите, които обикалят света, Cirque Éloize развива и свои концепции за специални международни събития. До днес са се състояли повече от 1300 такива събития. В момента две представления на Cirque Éloize са на световно турне – iD и CIRKOPOLIS.

iD е най-популярният спектакъл на Cirque Eloize, отличаващ се с много енергични изпълнения и комбиниращ цирково изкуство с шеметни танци. Развиващо се на фона на градски пейзаж, шоуто ни представя трупа от 15 акробати и изпълнители. Невероятното изживяване се допълва от ефектна мултимедия, както и от електронен и рок саундтрак на композиторите Jean-Phi Goncalves и Alex McMahon. Дръзките акробатични изпълнения в шоуто са в комбинация с енергията на уличните танци, като по този начин придават нов облик на модерния цирк.

Жано Пеншо, режисьор на атрактивното шоу, споделя: „С огромно удоволствие ще представим за първи път в София една градска приказка, изпълнена с цвят, страст и енергия. За да спазим традицията на компанията, в iD отново съчетаваме различни форми на изкуството – този път това са уличните танци – за да влеем енергия и динамизъм в акробатичните номера.”

Билетите за спектакъла iD на Cirque Éloize ще бъдат на цени от 40 до 90 лева. Деца до 10-годишна възраст ще влизат безплатно на шоуто!

Билетите могат  да бъдат закупени от касата на Тикетпро в билетен център НДК, касата на Арена Армеец, както и в магазините:

София - Вижън, ЕВРОТУРС, Книжарница „селект”, Муз. магазин „ЯКО”
Пловдив - Мюзик център, РОК ШОП
Бургас - Саунд гардън
Велико Търново - Медуза
Плевен - Муз. магазин „РУЛИ”
Варна - ОЗЗ МЮЗИК