Ивайло Станчев приключи 7-годишната си връзка със социоложката Мира Радева, разочарован от представянето в къщата на "ВИП Брадър", писа жълт вестник преди дни.

Мира Радева се влюбила в значително по-младия бизнесмен Пламен Медаров, което накарало половинката извън къщата да се изнесе от общото им жилище, твърдят от изданието.

Лъжа е. С Иво сме в прекрасни взаимоотношения, живеем заедно в общото ни жилище в Герман, на когото не му се вярва, да дойде да провери, ведро обясни социоложката.

"Първото, което направих след излизането си от къщата, бе да попитам къде е Иво. Той, естествено, ме чакаше в студиото", каза Радева. пред в. "24 часа".

"След приключването на участието ми на сцената в шоуто двамата се прибрахме заедно у дома. Говорихме си до 4 часа сутринта. Да, той наистина беше недоволен, но не от представянето ми, а от това, че не съм си взела полагащия ми се хонорар и просто не съм излязла", разказа социоложката.

По думите Иво не бил доволен, че е останала до самия край на шоуто, и според него това било плод на амбициите да го спечели.

След излизането си от къщата Мира Радева е заета с постоянни интервюта и подготовката на рождения ден на майка си, на който единственият поканен ВИП ще бъде певицата Ирина Флорин.