Националното турне на Графа „Заедно за децата на България“ завършва с голям концерт в Зала 1 на НДК днес, 12-ти ноември.

Владимир Ампов - Графа, музикантите Борислав Бояджиев - DJ Bor4e (ударни, перкусии),  Краси Тодоров (клавир), Мирослав Иванов (китари), Ивайло Звездомиров (бас китара), Росен Ватев (барабани) и гост изпълнителите Михаела Филева, ВенЗи, Били Хлапето, Бобо, Jahmmi и Печенката ще представят шоу от висока класа на българската публика.

През октомври 2013 г. УНИЦЕФ България и Графа  започнаха турнето в подкрепа на кампанията „Мобилен благодетел“, за да се популяризира нов, лесен и удобен начин за редовни дарения, чрез изпращане на SMS на номер 1021. Набраните средства ще подкрепят програмата „Семейство за всяко дете“ и развиването на Център за майчино и детско здраве, подкрепен от УНИЦЕФ в област Шумен. Всеки, който е закупил билети за турнето, също помага, защото 50 % от приходите също са в полза на каузите на УНИЦЕФ.

Продуцентът на музикалното шоу Монте Мюзик работи с едни от най-добрите професионалисти в България – сценографията и цялостната визуална концепция е на Калоян Лалев – Кайо от 24/7, музикален директор е Борислав Бояджиев – DJ Борче, балетът на Милен Данков ще се погрижи за хореографията, а хитовете на Графа ще прозвучат в нови версии, създадени специално за турнето.

Билети  все още има на касите на НДК, в  мрежите на ивентим и тикетпортал.