Жоро Илиев ме харесваше, призна Анелия пред Сашо Диков.

Фолкпевицата обяви, че ще съди вестник "България днес", който написа, че е правила френска любов в тоалетна с покойния бос на ВИС-2.

Според нея всичко това е абсурдно и няма нищо общо с истината. Илиев е кум на фолк певицата и тя призна, че го е уважавала.

"Оплюването е част от успеха. През годините са ме вкарвали в много интриги, от които съм бягала. Аз съм добронамерен човек, стремя съм да съм точна. Преговаряме с моя адвокат, дело със сигурност ще има. За мен жълтата преса е част от бизнеса, но този път ми се обадиха много близки, дойде учителката на дъщеря ми, обади се свекървата. Това е много брутално. Ще направя това заради моите близки", заяви Анелия в студиото на Нова телевизия.

Тя прати въздушна целувка на майката на Коко Динев - свекървата, с която поддържа близки отношения, въпраки че с Динев са разведени.

"Пошло и грозно е. Не знам кой идиот го е измислил. Имаме много хубави отношения с майката на Коко Динев - свекърва ми. Имам приятели с ценности. Не знам дали е платен материал, дали съзнателно е направено. Не смятам да драматизирам. Моите близки бяха много шокирани", обясни още фолк певицата.