Иво Аръков се изръси с 15 бона за годежен пръстен на Мика Стоичкова, научи „Всеки ден".

Бижуто е от платина с голям диамант. Цената е странно висока за прост актьор от Малък градски театър „Зад канала", но пък достойна за влюбен мъж, коментират колеги на Аръков.

Ако се съди по огромната за бюджета му инвестиция в пръстена, който подари на Мика Стоичкова, Иво Аръков влага много надежди в сравнително новата си връзка.

Двамата влюбени разкриха преди броени седмици, че са заедно, но вече се настаниха в общо жилище и са щастливи като безгрижни гълъбчета, разказват техни близки. Актьорът буквално се разливал от нежност, когато е с половинката си, и обяснявал, че ще похарчи за нея и последната си стотинка.

Явно не само го е казал, но и го е направил за годежния й пръстен, като дори се наложило да взима кредит.

Наскоро Иво отишъл в една от най-големите турски фирми за бижута с диаманти, чиито магазини са истински хит в България.

Обяснил, че му трябва скъп, но и нежен пръстен, който да се носи цял живот. Разказват, че прекарал в магазина часове наред в избиране на бижуто. През това време Мика непрекъснато му звъняла и питала къде е, а той се чудел какво да я лъже.

По едно време дъщерята на Камата започнала да усеща, че любимият й крие нещо от нея. Не се сетила обаче, че той й купува пръстен. Решила, че сигурно й изневерява.

Когато най-после се видели, му вдигнала луд скандал и дори му поставила ултиматум - да избира с коя от двете иска да бъде.

Отначало Иво смятал да пази тайната си, докато измисли романтичен начин, по който да й поднесе пръстена и да й предложи брак. Като видял обаче, че нещата отиват към раздяла, не намерил друг начин да оправи кашата, освен да извади пръстена и да падне на колене пред Мика.

Едва тогава на нея й просветнало какво става. Със сълзи на очи приела предложението и започнала да му се извинява за цирка, който е спретнала.