Надя Иванова, която дълго време свързвахме със светското предаване „Елит“ отново се завърна на телевизионния екран, този път с рубриката си „Градът говори за…“ в предаването „Усещане за жена“.

„Харесва ми да работя в телевизията, радвам се, че се върнах, дано и хората да са доволни от това. Винаги съм се занимавала с телевизия и знам, че ми харесва“, споделя красивата водеща.

За нея сякаш годината минава под надслова на завръщанията, защото Надя отново се събра със старата си любов Андрей Арнаудов.

За отношенията им брюнетката е лаконична, но не скрива, че и двамата са пораснали много и това им помага изключително за изграждането на хармонична връзка.

„Станал е по-сериозен и по-отговорен. Той е хаотичен в чисто битова среда, но успява да свърши толкова много неща в работен план, че дори аз се изумявам понякога“, споделя Надя за Андрей.

През свободното си време тя обича да пазарува, а нещото, което истински я изнервя е бездействието: „Мога да седя на едно място и да не правя нищо, но в същото време този период не може да продължи дълго. От друга страна, когато започна да правя нещо, съм истерично организирана във всичко.“