Вчера много меломани останаха неприятно изненадани от факта, че един от най-гледаните клипове в официалната страница на Планета в YouTube - PlanetaOfficial не е достъпен.

От телевизия "Планета" дадоха изявление, в което се казва:

Клипът на Теди Александрова и Джамайката, "Kiss me baby" НЕ Е ИЗТРИТ, а ВРЕМЕННО спрян, поради неуточнени авторски права с един от изпълнителите. Това НЯМА да се отрази на гледанията на клипа, събрани до момента. Това е всичко, което ще кажем към момента по темата.

Всякакви "конспиративни теории" са единствено плод на въображението на хора, които имат прекалено много свободно време, пишат от Blife.bg

Теди Александрова потвърди пред signal.bg: "Напълно подкрепям казаното от телевизия "Планета" за временното спиране на видеото. На феновете ми мога да кажа само, че скоро клипът ще бъде пуснат отново и съм сигурна, че пак ще бъде най-успешния. Благодарна съм им за подкрепата".

Запитана дали с тази песен ще се представи на концерта на музикалния канал, Теди отговори така: "Не мога да кажа със сигурност дали ще изпълним "Kiss me baby" или ще изпея някоя самостоятелна песен, но очаквам с нетърпение концерта".