Бившата марионетка на зрителите, а сега главен дразнител за виповете Пламен Медаров не е въобще този бизнесмен, за който се изкарва.

Той не само че не разполага с лъскавите возила, с които гордо се фукаше, ами няма и собствено жилище, пише „Всеки ден". Пламен се оказа пълен въздух под налягане и най-обикновен голтак.

Още по време на импровизираното интервю на водещата Алекс Сърчаджиева с Медаров Златка Димитрова се възмути, че Пламен лъже и маже като дърт циганин. Бившата плеймейтка беше искрено изненадана, когато Медаров се похвали, че притежава няколко луксозно обзаведени гигантски апартамента. Истината била далеч по-различна.

„Когато си дойдоха от Нова Зеленадия, двамата с жена му Фани живееха в една тясна, мизерна квартира. След това родителите на съпругата му се смилиха и им купиха нов апартамент в квартал „Витоша".

Пламен заблуди съквартирантите и когато разказа, че има няколко чисто нови лъскави автомобила.

''Всъщност той има в гаража си само една раздрънкана бричка, а сега, когато е в къщата, жена му, която не можела да шофира, води детето им на ясли с градския транспорт", разкрива негов стар познайник.

Самата Златка хвана Пламен за ревера още с влизането си в къщата, като му направи забележка, че „тези хора, на които е поръчал да се грижат за Фани", не си вършели работата.

Всъщност животът на Пламен извън риалити предаването бил съвсем различен, отколкото той го представя. Медаров се занимава с търговия на електронни цигари, но на съвсем примитивно ниво. На всичкото отгоре бизнесът му доста западнал. За да изкара някой лев, през лятото той дори се навъртал около протестите, за да получи по 50 лева надница. И тъй като се познавал с продуцентите на хитовото предаване, се примолил да го вкарат и дори да му помогнат да победи, за да вложи пари в ново бизнес начинание.