Вероятно помните Калина Паскалева в ролята на съблазнителка в предаването „Островът на изкушението“.

Брюнетката обаче е решила да се изявява вече на друго поприще. Калина разкрива тайните на родния елит с дебютната си книга „Дневникът на една курва“, епизоди от която публикува в известен ежеседмичник.

Паскалева даде първото си интервю в предаването "Поверително от NL", в което споделя повече подробности около скандалния си проект:

"..С днешна дата виждаме най-различни момичета по кориците на списанията и можеш да станеш звезда реално за един ден, а дали си точно такава, според мене не. Излишно е да казвам, че минаваш по дълъг път, за да стигнеш на корицата на това еротично списание, спиш с определени хора и това не е тайна за никой, но никой не си позволяваше да го изрече на глас, аз си позволявам да го напиша в тази поредица, защото съм го видяла и виждам как това се е отразило на психиката на тези момичета. Едва ли те са вярвали, че трябва да ду*ат на пет човека, за да ги снимат някъде, но всичко си има своите жертви, смятам, че с днешна дата те са ОК с това нещо. Всяка една жена е курва без майка ми и какво точно означава курва? Дали ще ти дадат 1000 лв на ръка след секс или ще те заведат на Малдивите, Сейшелите или все тая, с човек когото ти не обичаш, не мисля, че има значение...''