Гуинет Полтроу не иска децата й да растат в Лос Анджелис.

Актрисата неотдавна се премести в града, в който е израснала, с двете си деца Епъл и Моузес, но твърди, че ще ги върне в Лондон преди да станат тийнейджъри.

Гуинет, която е омъжена за британския рокаджия от Колдплей Крис Мартин, разказа пред списание "Ред": "Не искам децата ми да бъдат тийнейджъри в Лос Анджелис. В никакъв случай. Гледам на преместването в Америка като на нещо временно, две-три години максимум, след това ще се върнем".

"Част от моята философия на родител е, че децата трябва да получават възможността да се претворяват в определени етапи от детството си, за да видят къде са силните и слабите им места и да живеят в различни култури. Това е експеримент", допълни холивудската звезда.

41-годишната Полтроу смени местожителството си след десет години в британската столица, така че семейството й да е по-близо до децата й и да прекарва повече време с тях. "Обичам Лондон, това е моят любим град. Обичам къщата и живота си там. Но в Калифорния са момичетата, с които израснах и семейството ми", сподели актрисата, пише БГНЕС.