''Трай, бабо, за хубост'', е поговорка, в която Емилия може би никога повече няма да се вслуша.

Певицата изпъна лицето си като струна, с болезнени ботокс инжекции, за да скрие бръчките, а точно в най-неподходящия момент, токсинът изгуби своето действие и кожата на лицето й буквално увисна.

Това се случи по време на нейно участие и съвпадна с „премиерата“ на новата визия на Емилия, пише hotarena.net. Певицата бе в Стара Загора, където представи новата си огнено червена коса, тип морков – един от най-модерните цветове в последно време.

*Емилия се опъна с ботокс

В началото феновете й не можаха да я познаят, а някои дори я объркаха с Русата Златка, която има същата прическа. И докато фенки спореха дали този цвят отива на Емилия или я състарява, други забелязаха странното й мимикуване.

„Лицето й бе толкова изпънато, че едва се усмихваше. А в същото време между очите и челото беше ужасно набръчкана, сякаш й беше залепена изкуствена кожа“, определиха някои от присъстващите.

*Мимиките й обаче плашат!

В действителност това се вижда и от снимките и най-честата причина е изтекло действие на ботокса.

90% от родните певици прибягват до ботулиновия токсин, за да заличат белезите на преждевременното стареене, следствие на динамичния им начин на живот и липсата на сън.

Когато обаче той е некачествен, действието му може бързо и лесно да отслабне и да се получи издънка като тази с Емилия.

А харесва ли ви новата визия на певицата? Гласувайте в нашата анкета или споделете мнението си в коментарите.