Башар Рахал стана татко за трети път. Актьорът беше изловен от фоторепортер на жълт седмичник пред столичен родилен дом, а в ръцете си гордо държеше новородено бебе.

Дали това е негова рожба, все още не е ясно, но слухът вече броди сред светските среди. Мистерията покрай бебето се допълва и от факта, че на излизане от родилния дом до Башар не беше съпругата му Калина, а неизвестна дама.

Актьорът не отговаря нито на позвънявания, нито на есемеси, за да каже каква е истината. Тази новина преписаха всички жълти медии в последните няколко дни.

Лъжа е, че актьорът е станал баща за трети път. Снимките, на които той държи бебе, а жена го е прегърнала, всъщност са част от реклама на банка, в която той участва, пише ''24 часа''.

Башар Рахал има две деца от съпругата си Калина - Клои и Индия. Те живеят и учат в Лос Анджелис, където жена му е продуцент в голяма телевизия.

Актьорът винаги вдига телефона си и отговаря на съобщения, казват близки до него. Така че е лъжа и че не отговаря на въпросите на жълтите издания.

Сега той е зает със снимките на играта, в която е водещ - "Следващият, моля". Участва и във втория сезон на сериала "Дървото на живота", където играе депутата Христо Вълчев.