Дива ревност и предателство заради жена разтурили доказаното с годините приятелство между Петко Димитров и Азис.

Отсъствието на Краля на фолка от сватбата на бизнесмена по-миналата неделя, за която отначало даже бе гласен и за кум, вече пореден ден ражда всевъзможни версии за причините, довели до скандал помежду им.

Вина приятелството им да отиде по дяволите, имат и двамата мъже, разясняват запознати с драмата, а окончателният му край се пекъл цяло лято. Болен от любов по съпругата си Яна Акимова, съдържателят на нощни заведения тотално оставил на заден план най-близките си хора. Допреди танцьорката да се появи в живота му, и дните, и нощите си Петко прекарвал с Азис и още няколко най-верния приятели. В един момент обаче цялото си време Петко започнал да посвещава на Яна, пише ''Всеки ден''. „Василка, а и другите, се почувстваха пренебрегнати. Хубаво, любов-любов, ама не може заради една жена да игнорираш приятелите си, с които си делил всичко до вчера", коментират източниците. През лятото се случил период, в който Азис и Петко не се виждали седмици наред. Всичките си почивки тогавашният ерген посветил на Яна, а за поканите на другарите си всеки път измислял нови и нови оправдания.

За да му намекнат, че се чувстват изолирани заради фустата на Акимова, Васко и компания направили група във фейсбук „Абе, къде е Петко?". Прясно жененият Димитров обаче най-безцеремонно ги отрязал като кисели краставици, обсебен от чувства към шампионката по спортни танци.

Чашата преляла и когато младоженците отстранили Азис и от организацията по сватбеното им тържество. Воден като панаирджийска мечка от жена си, Петко клекнал пред нея да не наема сватбена агенция, а самата тя да си уреди тържеството. Чалга славеят тайничко се надявал да участва с помощ и съвети, понеже има опит в това. Преди 3 години той се включи в предсватбената треска на Николета и Валери Божинови.

Накрая на ревнивата Василка й писнало да се моли на приятеля си за срещи и заявила, че щом една жена е по-важна от мъжката им дружба, да върви по дяволите.