Един от най-провокативните български изпълнители предизвиква с новата си фотосесия за сп. OK! Азис изненадва с изцяло женски образ, с който се доближава поразително много до визията на Николета Лозанова.

„Просто исках да видя как изглеждам като натурална жена. Никой не ме разпознава и много ме е яд”, споделя Васко за първите реакции от превъплъщението му.

Очарователното чисто дамско излъчване на Васко е дело на гримьора Кирил Чалъков, който го е и насърчил за тази изява. ''В целия свят витае схващането, че транссексуалните и травеститите не са нищо особено без грим, а тази сесия доказва точно обратното. И затова съм естествен – само с основа и с изкуствени мигли. Нищо повече”, разяснява Азис.

За него това е сценичен образ, който е свързан изцяло с работата му. Нещо повече – собствената му шестгодишна дъщеря обожава артистичното амплоа на ексцентричния си татко и го приема за нещо напълно естествено.

„Не се е налагало да й обясняваме абсолютно нищо, защото тя си растеше с тази истина.”, споделя попфолк изпълнителя, който за момента се е оттеглил от сцената и се е отдал на вълнуващи пътувания по света. Васил признава, че е влюбен в остров Миконос, защото „всички са много приятелски настроени и там има само милиардери и гейове”. От южния остров е вдъхновен и ежедневният му стайлинг напоследък. „В момента съм си аз. Ходя с брада, обожавам мъже с бради”, разяснява истинският Васко.