"Не мога да разбера, защо Здравко от "Ритон", има такова високо самочувствие! Бах ти звездата! Днес по радиото слушах новия албум на Рут, страхотен артист! Музиката ѝ е на световно ниво!", изригна Катето Евро във Фейсбук.

Повод за гнева ѝ стана поредният скандал между Рут Колева и Здравко, в който младата певица беше обявена за посредствена и невъзпитана.

"Много си нахална. Никой не може да вземе думата от това момиче", обърна се Здравко към Рут заради нейния коментар, че Кичка Бодурова не е най-великата певица на света, пише ''Блиц''.

"Публиката решава, не можеш да кажеш ти кой заслужава", отвърна му Рут.

Кичка Бодурова пък се взриви от коментара на Рут:

"Кое е това момиче Рут Колева, че не я знам. Не прекъсвай, това се нарича уважение и възпитание. Ще загубиш много, ако си срещу Кичка Бодурова. Нямаш право да говориш по този начин. След като е избрано журито, ти си длъжна да мълчиш", вбеси се зрялата певица.

"Аз пея соул и джаз музика, а тя явно е под нивото ви. Нямам претенции, че съм звезда. Аз ви уважавам, но ще продължавам да правя музиката, която харесвам", отвърна Рут.

Най брутален беше спортният журналист от БНТ Камен Алипиев. "Заради измет като Кичка, Здравко и Петя, чалгата в България процъфтява!", написа във Фейсбук той.