Истинска война е на път за избухне между младата и апетитна певица Невена Цонева и нейната по-възрастна колежка Камелия Воче.

Тя обаче няма да се води за музика или мъже, а за брашно, яйца, тенджери и тигани. Протежето на Слави Трифонов е решила да издава собствена готварска книга и с това да детронира Воче като най-добрата домакиня сред певиците, пише ''Всеки ден''.

Първият „музикален идол" в страната никак не обичала шумните изяви и, когато е свободна, предпочитала да стои тихо и кротко в къщата си в софийското село Саранци и да върти черпака в кухнята. Там Невена Цонева творяла такива шедьоври, че любимият й барабанист Венко е сериозно застрашен от пускане на шкембе.

Певицата се похвали, че има повече от 500 готварски списания, но вече била толкова добра с импровизациите край печката, че не изпълнявала стриктно рецептите, а правела техни вариации, за да ги подобри. След това си записвала всичко, за да го пази за следваща употреба.

*Камелия Воче

Резултатът се оказал толкова добър, че решила да подготви собствена готварска книга с авторски рецепти. В нея ще събере идеите си за сладкиши, кремчета и тортички, които били любимото лакомство на певицата. Няма обаче да липсват и сериозни манджи за гладни хора в чест на нейния възлюбен.

Като чула за идеята на колежката си, Камелия Воче сериозно се ядосала. Тя е първата певица в страната ни, която пусна собствена кулинарна книга, и още не може да се нарадва, че поне в тази област е единствената на върха. Сега обаче не се побира в кожата си, че някой иска да я детронира. При това този някой е също толкова талантлив, но далеч по-млад от нея.

„Това момиченце не може да ми стъпи на малкия пръст. Аз когато съм готвела, тя още не е била родена", съскала Воче през зъби. За пред хората обаче се правела, че се радва на успехите на Невена и й стиска палци за книгата.