Само няколко часа преди сватбата си една от най-коментираните двойки у нас разказа за любовта си в предаването "Поверително от NL" по TV7.

"Аз смятам, че и двамата сме смели в любовта. Тя е пасо добле - силен танц. Любимият му танц, даже историята знае", сподели Яна Акимова в "Поверително от NL".

Още от началото на връзката им танцьорката и бизнесменът Петко Димитров станаха редовни герои в жълтата преса. За тях се изписаха какви ли не истории, повечето от които напълно измислени. И макар че хубавицата е категорична, че това не й пречи, признава, че понякога фантазиите преминават границите.

"Моето лично мнение е, че е по-добре да застана и да кажа нещата са така и така. Ако замълчиш, започват да бълват всякакви неща. Ако кажеш нещо, много хора си казват: абе, чакай, тези какво ме занимават. Опитваме се да бъдем максимално естествени, да бъдем ние и гоним страшно много задачи като всеки нормален човек, който иска да оцелее в този свят на криза и безпаричие. Опитваме се да държим някакво ниво", обясни Петко.

По въпроса с ревността, Яна казва, че няма такива терзания. Знае, че всеки има минало и това не е причина да ревнува любимия си.

Двойката се опитала сама да организира сватбения си ден. Отказали да слушат съветите на сватбените агенти, защото искат всичко да е така, както на тях им харесва.

"Този ден е наш и ще си го направим както искаме. За мен е най-важно тя да бъде усмихната и няма нужда от бабешки съвети. Поканили сме хора с позитивно мислене и такива, които ще гледат с положителни очи", добави Петко.