Венета Райкова няма направена магия.

В това се увери тв водещата, след като се подложи на енергийно пречистване на енерготерапевтката Стефка в "Горещо" по Нова телевизия.

Водещата призна, че се страхува от магически ритуали.

"Работя с голяма любов и молитва. Твоето поле ми е познато", успокои я Стефка, която прави ритуали за изчистване. За восъколеенето, което приложи на Венета тя ползва, бял восък. вода осветена и тамян, пишат от БЛИЦ.

"Първо обработвам енергийно полето, изследвам аурата, дали има разкъсване или набиване в главата. Леко имаш изкривяване на полето. Сега вече по енергийните канали, за да мога да те освободя", разказа тя на Венета подробната процедура.

Натисна я на коляното и обясни, че тази точка пуска и задържа енергия.

"Проверявам слънчевия сплит, ще се успокоиш. Минавам отзад. Нормализира се всичко. Проверявам втората задържаща точка на опашката. Аз по краткия модел работя сега, защото иначе е 30 минути", говореше Стефка за успокоение на Райкова.

Тя подреди 7 океански кристала, единствения воден, който отразява, ако има проблем по чакрите. На свещта нагря восъка.

"Тук работя с молитва, затова спокойно", предупреди я енергийната терапевтка. Тя обиколи главата, опашка и краката на Венета. И пак с молитва остави восъка да се излее във водата.

"Имаш звездичка професионален успех, но летят и много чернички неща, това е завист. Ти си на върха. Има голяма костенурка, а ти си на върха. Това е дълголетие. Не виждам да имаш магия. Има завист лека. Обаче един заек стои под сърцето ти. Това е страх, до 3 минути, трябва да се изчисти. Поглеждам кристалите и виждам, че нямаш пробив на чакрите и всичко е в нормите.", Стефка успокой Венета.

"Ти сигурна ли си?", попита Райкова и заповтаря: Слава Богу, слава Богу, слава Богу. Амин.