Васил Найденов не се притеснява от малтретиране по време на концерта си, който ще изнесе в пиано-бар Арбат този четвъртък вечер.

Това сподели изпълнителя в предаването "Десертът" по ТВ7, а изказването направи по повод проблема с гостуването на Любо преди дни.

За инцидента в "Арбат" фенка на Любо разказа в блога си. Певецът излязъл на сцената, след като бил подгряван от чалга-трио и след като изпял две песни, се оплакал, че посетители на заведението му отправят непристойни предложения и намеци. Малко след това с думите “Добре, благодаря ви. Това беше от мен. Аз повече нямам място в подобно заведение с подобен род хора. Заповядайте в Sofia Live Club. Това е недопустимо!”, Любо напуснал вбесен заведението. Помолен впоследствие за коментар по случая, съдията в “Х фактор” заяви само: “Това не е моята битка”.

Васил Найденов е убеден, че случая с колегата му е някакво огромно недоразумение. Любимецът на няколко поколения българи не пропусна да се изкаже и по повод "Музикална академия" с думите "да покажа ли, че съм пил хапче за доброта или да бъда откровен" и допълни: "80% от участниците, че пеят фалшиво е видно за всички, но защо журито ги гали с перце не мога да разбера".