Бившият вокалист на Д2 Дичо се нахвърли на Здравко от „Ритон“ , който си позволи да обиди любимеца му Любен - участник в шоуто „Музикална академия“ на ТВ7.

„Тоя не е еб.л скоро, затова е толкова напрегнат. Само вика „това не е ла, а си“, не го знам какъв е. Той, ако знае Любо какъв английски знае, ще му подхвърля някакъв текст да го видя“, побесня Дичо.

Любо пък на свой ред обясни, че негов колега от университета е пътувал с „Ритон“ и му е казал за Здравко. „Не ги знам тия „Ритон“, нито съм ги слушал. Ще го видим тоя с розовата папионка“, каза кандидатът за кариера на сцената.

„Въобще не ги слушам тия, да не съм луд“, заприглася му Дичо.

След това Дичо се нахвърли и на колежката си Марияна Попова, която имаше неблагоразумието да се опита да го посъветва да спре да подкрепя Любо.

„Не може да пее. Не го подкрепяй. Много е гаден, ще мине през теб като валяк“, шепнеше Мариана на приятеля си.

„Ти си проста пу.ка!“, каза ексвокалистът на Д2, като отсече, че евровизионната звезда трябва да го учи на музика, а не как да си живее живота. И допълни: „Знае перфектен английски, тук е „Музикална академия“, не трябва да пее перфектно“.

„А ти не ми казвай какво да правя, какво знаеш ти. Гледай си живота, не се бъркай в моя. Даже ми е тъпо да си говоря с теб – не си запозната. Ти си много проста жена. Теб те вълнуват глупости, защото си невежа“, продължи тирадата си Дичо.

Мариана все пак отсече: „Какъв е тоя Любчо, не се излагай! Яд ме е, че подкрепяш някакъв, който не е талантлив“.