Край Измир, в един от най-големите паркове, Теодора засне своя нов видео клип на песента "И какво от това", който е от последния и шести албум.

Честите пътувания на Теодора в Турция обаче са свързани с един голям почитател, който от известно време проявява голям интерес към певицата, пише bliasak.bg.

Според приближени на звездата младият турски фен работи като стажант в общинската администрация на град Измир и бил толкова пленен от нейните сини очи, че дори успял да осигури терен за снимки за новото й видео.

Три дни екипът от италианската компания с която Теодора снима последните си продукции снима край Измир, а ролята на певицата беше изключително драматична.

Нощни кадри, снимки сред тръстика и появата на мъж са част от акцентите във видеото. Натурално с много красиви гледки с много прочувствени състояния - така феновете ще видят Теодора в новото и видео.

Дни след снимките на новото си видео Теодора пък се появи на сцената на градския парк в Измир където пя близо два часа пред 4 хиляди души.