Покойният певец Франк Синатра е бил голямата любов в живота на актрисата Миа Фароу и вероятно той е баща на сина ѝ.

Това сподели кинозвездата от филма в интервю от сряда (2 октомври), съобщи Ройтерс.

На въпрос на "Венити Феър" дали бившият ѝ съпруг Синатра може да се окаже баща на сина ѝ Ронан, актрисата отговаря с "възможно е".

Ронан Фароу е на 25 години, стипендиант е наколежа Rhodes и е активен защитник на човешките права. Ронан, чието име по рождение е Сачъл Ронан О'Съливан Фароу, заедно с двама от братята и сестрите му са обект на много силно отразено в медиите дело за попечителство между 77-годишния Алън и Фароу, което е спечелено от актрисата.

В свое съобщение в Туитър от сряда младежът пише, че "има вероятност" всички ние да сме синове на Франк Синатра. Той е смятан за биологичния син на Фароу и носителя на "Оскар" Уди Алън.

Отношенията на Алън и Фароу се разпадат през 1992 г., когато се разкрива скандалната за времето връзка на режисьора с осиновената дъщеря на Фароу - Сун-И.

Синатра и Фароу са женени в годините между 1966 и 1968 г., но по думите ѝ връзката им продължава и след развода. "Ние никога не се разделихме действително", разказва тя пред списанието. Тя също допълва, че е направен ДНК тест, който да определи бащинството.