Познатият риалити герой от „Островът на изкушението“ Андрей Едрев сподели, че за него представителката ни на „Мис Свят“ тази година - Нанси Карабойчева, е посредствена и неграмотна фолкаджийка и мястото й не е било на световния конкурс.

“Ко? Не! Всичката ни работа е такава”, сподели Едрев с приятелите си в социалната мрежа, публикувайки снимка на Мис България 2013. Кадърът и коментарът му предизвика бурна реакция от страна на познатите му във Фейсбук, като част от тях подкрепяха мнението му за Нанси, докато други го упрекнаха и нападнаха, пише bliasak.bg.

„То и аз съм грозен, че чак чаровен, ама не се явявам на конкурс за „Мистър Свят“. Правилната самооценка те спасява от подигравки. Не може посредствена фолкаджийка да стане „Мис Свят“, обясни още Андрей и допълни: „Тя е неграмотна и посредствена и е тръгнала да представлява страна. Не мога да кажа на бялото черно и не мога да съм лицемер, когато виждам, че повечето момичета са класи над наш'то гардже. Ако е красива и е за там всички ще се гордеем, дори и да не вземе място, но посредствеността и откровената глупост ме дразни много“.

*Андрей