Фронтменът на "Аеросмит" Стив Тайлър в продължение на следващите 12 месеца ще яде безплатно мексиканска храна.

В продължение на цяла година музикантът ще хапва бурито и тако, без да плаща, в ресторанти от мексиканската верига "Чипотле". За това се похвали самият Тайлър в свой видеопост, който рок-динозавърът качил в сайта ТМZ от смартфона си, докато чакал на летището в Ел Ей: "Току-що от "Чипотле" ми връчиха карта за безплатно тако през следващите 360 дни".

67-годишният Тайлър напоследък заговори открито за проблемите с наркотиците, които е имал през живота си. Той обвинява за това и лекарите, готови винаги да напишат рецепта за "нещо по така". "Знаете ли кои са новите дилъри на дрога? Това са докторите. Лично аз познавам много лекари, на които само като им кажа: "В момента съм в 10-степенна програма, обаче...", веднага откликват: "А, хубаво. Какво да ти изпиша?"

Като млад Тайлър води епична битка с пристрастяването си към хероин. През 1986 г. той постъпва в специализирана клиника. Успява да се откаже от боцкането, но пък се пристрастява към болкоуспокоителни, от които поглъща цели шепи. За да се откаже от тях, през 2009 г. отново постъпва в клиника. "Днес вече съм чист. Въпросът е: докога", казва той, пише БГНЕС.