Най-накрая и заклетият ерген Дичо, бивш вокал на групата „Д2", който устоя дори на една от най-красивите моделки у нас Диляна Попова, ще заживее като семеен мъж.

Веднага след края на „Музикална академия", риалитито, в което той влезе за 3 месеца, за да влезе в битка със звездите от различните поколения на бг попа и естрадата, музикантът ще надене брачния хомот.

Макар все още причината за сватбата да се пази в дълбока тайна, източници твърдят, че Дичо ще става баща. Приятелката му Карина е бременна едва във втория месец, а певецът е разбрал този радостен за него факт на влизане в шоуто. Вътре, в къщата на звездите, той не може да си намери място от щастие. Дичо отдавна крои планове да предложи брак на приятелката си, с която са заедно вече няколко години, а мечтата му за деца също все по-често му се явява и насън, и наяве.

В края на тази година певецът ще чукне 40 години, а Карина, макар и двайсет и няколко годишна, също иска сериозна връзка и семейство. Допреди да я срещне, Дичо прехвърчаше от цвят на цвят, изобщо без да мисли за обвързване с пръстен. Дори хубавицата Диляна не успя да го заведе до олтара, а причината за раздялата им бяха неговите изневери.

„Сега нещата са различни, имам сериозни намерения и искам деца от Карина", призна певецът преди няколко месеца.

Е, намеренията му съвсем скоро ще станат факт. Дичо обаче надали ще излезе скоро от „Музикална академия", защото е един от най-добрите гласове в шоуто и най-вероятно зрителите ще го държат вътре до самия му край. Така любимата му ще изкара без него половината от бременността си, тревожат се приятелите им. Тя обаче нямала нищо против, защото била много спокойна и уверена в себе си.

Двамата през лятото държат заведение в китния южен курорт Синеморец. Той готви, тя се занимава с финансите и управлението на кръчмата „Синьо лято". През останалото време на годината момичето работи в книговезкия цех на баща си, пише ''Всеки ден''.