Плеймейтката Николета Лозанова e решила да открие топлата вода за втори път, пише HotArena.net.

Колкото и банално да звучи, очевидно българските звезди не са наясно със значението на думите „ново“ и „сензация“, които дори могат да се считат за синоними.

Всеки хвали проектите си като невиждани и нечувани, а всъщност повечето от форматите на националните ни телевизии са със закупен чужд патент.

Това създава впечатление за некадърността на родните таланти да измислят нещо оригинално. А що се отнася до Николета Лозанова, която изкопира целия си живот от звездите зад граница, частта от поговорката „всичко чуждо е мое“ – важи с пълна сила, пише още медията.

Истината е, че „Поверително от...“ е предаване, чийто лиценз НОВА ТВ е закупила през 2010 година. Реализира се като ефирно още същата година, като негов водещ е Десислав Семерджиев от поп групата „D2”.

Тематиката е абсолютно същата, с която Николета представи своя „нов“ продукт – задкулисни кадри и интервюта на звезди от световния и българския елит. Киното, модата, музиката и бизнеса ще са основните сфери, които плеймейтката ще представи и които са заложени в самия чуждестранен формат.

Предаването през 2010 година е включвало три рубрики. Първата е била авторска и е съдържала кадри от нощния живот, почивките и приятелските срещи на известните.

Втората се е казвала „Зад кадър“, която е включвала всички неизлъчени видеа от дадени светски прояви. „Модабар“ е била третата, в която са били представяни къщите, дрехите, колите и всички придобивки на индивиди от звездната прослойка.

Интересен факт, е че репортер към „Поверително от...“ е била Мис България 2007 Юлия Юревич. Наясно сме, че Николета Лозанова и екипът на ТВ7 са закупили необходимия патент.

Въпросът е друг – нелепо, жалко и евтино е да хвръляш светлина върху нещо, което не си изградил със собствените си ръце или ум. Все пак плеймейтката обича постоянно „да се катери нависоко“ и всички знаем колко болезнено е да паднеш от там, което й се случи неколкократно.