"Принц Ангел е истинският убиец на Ангел Петров от Катуница. Заедно със сина си Кирчо той беше в джипа, който прегази момчето. Кирчо обаче пое неговата вина и затова лежа в затвора."

Това обявиха приятели на погубените момчета от Катуница навръх втората годишнина от смъртта им, пише ''България днес''.

През 2011 г. в селото избухнаха безредици, след като 19-годишният Ангел беше прегазен и убит на 23 септември, а на следващия ден почина и 17-годишният Павел.

Близките им са бесни от участието на сина на Цар Киро във ВИП брадър, тъй като не трябвало да се заиграва с болезнената тема, и то при годишнината от кървавата драма.

Веселин Христев от Катуница, който бе заплашен със смърт от Цар Киро, също разкри, че принц Ангел е бил в джипа, убил момчетата.

"Той избяга от ВИП брадър, за да се спаси от неудобните въпроси на детектора на лъжата, на които е подложен и Мишо Шамара. Защото той водеше колоната, която ни нападна, заедно със сина си Кирил. А в предаването щяха да го питат бил ли е с Кирчо в джипа, който премаза Ангел. Той и продуцентите дължат отговори, които цяла Катуница и футболните фенове чакат", заяви Христев.

Непримиримият мъж обяви още, че образованието на "принца" от Кеймбридж е пълна измишльотина. Той не вярва, че фамилията ще се върне отново в Катуница.