Разразилият се скандал „Кулагин-Николета“ продължава с пълна сила.

След участието си в сутрешния блок „Здравей, България“ на Нова ТВ, модният гуру Валентин реши да направи няколко пояснения във Фейсбук страницата си.

Първо обясни, че е приел поканата, за да коментира влизането на Парис Хилтън в къщата на „ВИП Брадър“. Споделя, че темата за Николета, не е предвидил като част от въпросите, които ще му бъдат зададени, и му е било изключително неприятно да предъвква казаното от преди наново, пише hotarena.net.

За да бъде правилно разбран и да защити думите си, дизайнерът реши да покаже, че има основателни доказателства:

„Да лъжеш, е грях! Аз не мога да лъжа и да отричам, че не знам какво се случва, при положение че това са неща произлизащи директно от устите на замесените. Имам записи на разговорите ми с всички, така че при необходимост мога да докажа кой какво е казал.“

Относно признанието му, че плеймейтката Лозанова предлага платени интимни услуги, Кулагин добави, че това не е негово твърдение, а на жената, която е свързвала Николета с „платежоспособните“ господа – „При необходимост тя потвърди пред мен и още 2-ма свидетеля, че може да застане зад думите си.“

За да докаже, че е осъществил телефонна връзка с Валери Божинов и че е абсолютна лъжа, че футболистът отрича да познава Моника или модния гуру, стилистът обясни, че може да извади разпечатка на осъществените си мобилни разговори.

Засегнат или не, Кулагин не пропусна да коментира изказването на съпруга на Лозанова за „парцалите“, както спортистът нарече хората, с които го свързват – „Ахаха, аз ли съм парцала?! Все си мисля, че парцали са тези, които си купуват парцали с мръсните пари от парцалив секс. За мен нито ще чуете, че някой ме е купил, нито че изобщо съм бил с някой!!!“.