Поредната светска скандална двойка – Емануела и Никола е на път да се раздели заради скандали и “несходство на характерите”, пишат от сайта хотарена.  Двамата се ожениха два пъти.

Един път през декември без никаква церемония те просто се подписаха и се почерпиха с кумовете си.

След това обаче за компенсация вдигнаха шумна сватба пред цяла България в риалитито “Къртицата” и дари слепите и глухите разбраха за показната дандания.

Сега обаче двойката е пред първата криза в брака си. Никола се оказал по-голям домошар от съпругата си и му било писнало от партита.

Той искал да прекарват спокойни вечери само двамата, а тя винаги искала да е сред приятели и на купони. Още в началото певицата тропнала с крак и казала, че той няма да я командва и тя ще си прави каквото си поиска. Както и го направи.

На третия месец от сватбата се навря в “Къртицата”. Фолкаджийката го уведомявала, че излиза с приятелки и изчезвала до ранни зори. Емануела и НиколаОсвен това твърдо му била забранила да ходи с нея на участия, понеже не можела да се отпусне пред публиката и да се раздава на сцената, пишат от skandalno.net

Под отпускане и раздаване тя разбирала да флиртува с хубавите мъже, да се отърква фамилиарно около тях и да получава по-големи бакшиши, които пъхали в широкото й деколте.  И ако наистина хареса някого, да се отдаде на флирт, а не да се оглежда откъде я дебне мъжът й.

Никола пък настоявал да забременее и да му роди дете. Така се надявал, че и тя ще се кротне покрай майчинството.

Дете – след три години, когато се устроим напълно и когато съм доволна от кариерата си, режела го тя. В момента била заета да пее, да печели пари и да обзавежда новия им голям дом в “Бояна”.

Отказът й да ражда и вироглавото й поведение наливали вода в мелницата на родителите на Никола, които не бяха съгласни с този брак и все още не са се срещали със снаха си.

Те вече имали повод да настояват синът им да се махне от неподходящия си брак с по-възрастна от него и да си намери достойно момиче. Подай молба за развод, съветвала го всеки ден майка му.