Певицата Малина, която радва почитателите не само с гласа и красотата си, а и с танците си, създава своя балетна група.

Кастингът вече е минал и избраните танцьори са започнали репетиции.

С групата работят хореографите Вили Керанова и Даниела Христова, които специално се върнали от Германия. В момента се работи по няколко проекта – шоу за Малина, както и други хореографии. Искаме да владеят различни стилове, включително и акробатични елементи, да стоят звездно и класно на сцената, да са като балетите на Майкъл Джексън и Мадона. Ние имаме танцьори, които могат да се справят с тези изисквания, каза певицата.

Тя сподели, че поддържа перфектната си фигура с много тренировки и ограничения в храната. Разочарована е от провала на турне в САЩ и Канада, където трябвало да участва в над 20 концерта. Не заминала, тъй като й отказали виза. Не се отчайва обаче и смята, че нещата все пак ще се случат.

Гледа да не обръща внимание на клюките за нея и писанията в жълтата преса. Напоследък  изкарали, че има връзка с Кирил Ефремов и Кофе Бабоне. Аз мога да махна с ръка, но понякога се нараняват странични хора. Заради публикация със заглавие "Малина развежда Кирил Ефремов" най-много страдал 11-годишният син на артиста.