Деян Неделчев-Икебаната, който е известен най-вече с парчето си "В гората" и с това, че чат пат се показва гол, излезе на война срещу певицата Тони Димитрова.

Той се изрепчи, че изпълнителката на вечната песен "Ах, морето" не можела да пее и дори отиде по-далеч, намеквайки, че ще разкрие как е станала певица.

Повод за циркаджийската разправия е коментарът на Икебаната отпреди дни за починалата Ана-Мария Тонкова. Веднага след кончината й той написа на личната си страница във Фейсбук, че Тонкова си е заслужавала съдбата да се разболее. Икебаната твърдеше,че в създаденото от нея БГ радио, Тонкова пускала само песни на свои хора, а той оставал пренебрегнат, пише ''Блиц''. Тони Димитрова веднага изригна срещу хулите на Неделчев, а той реши да не й остане длъжен.

"По повод писмото и нападките на "голямата" певица Тони Димитрова по повод смъртта на друга "велика" Ана-Мария Тонкова само ще кажа на Тони - да не си отварям устата и да кажа на жълтурите, и без това само чакат, как е станала певица, по кой начин, с кой е преспивала, не че не се знае, и да не ми се прави на звезда и велика, щото не е, а звездите със сигурност са по небето", постна във Фейсбук Икебаната.

Неделчев отива и по-далеч: ''да се види на какво прилича - на изсулен дърт чувал и грачи като гарга - пеела била. Гъза ми пее по-хубаво от тебе, отдавна те знам, че си помиярка, мазниш се също много, за да стигнеш до тук, да не кажа на кого и как си го правила, че лошо ще ти стане, мила "велика" Тони. Певица си, когато налъмите цъфнат, а мен не може да ме стигнеш и назад да бягам, а ти напред, никога!",

Икебаната се хвали, че ще "насере" певицата и при Карбовски в неделя.