"Много съм суетна и стоя поне час пред огледалото. Затова у дома ме наричат Тутла, а на галено Тути, разказа журналистката Люба Кулезич в предаването "На кафе" по Нова телевизия.

Тя не пожела да разкрие много подробности около личния си живот, но с гордост заяви, че дъщеря й Ела се омъжила за голямата си любов - германец, който бил и нейна слабост.

„Много го обичам, а те са заедно от 8 години, връзката им оцеля през разстояния, през раздели, през много изпитания", споделя Кулезич.

Журналистката с болка се сеща за нападението срещу нея на 14 юни и не обича въпросите, свързани с инцидента.

„Никак не е приятно да си спомняш това. Знам, че това не е особено голями произшествие. На други хора се случват къде по-лоши неща", сподели тя.

„Като гледам стари кадри от мои предавания, си мисля, че това е само епизод от нашия живот. Искам да разказваме истории - човешки истории и случки, в които се отразява истината. Искам хората да не се страхуват от себе си, а да го приписват на мен. Да не се страхуват от публиката, а да го приписват на мен. Тези, които не са гузни, са абсолютно смели, когато идват при мен. За да общуваш с хората, трябва да ти е леко на душата. Всеки е грешен, важното е да знаеш къде си сбъркал", коментира тя.

„Нашата публика има сетиво за истината", твърди Кулезич. Според думите й тя е най-големият оптимист - за всяка ситуация.

„Ние очакваме 25 години някой да ни реши проблемите. Решенията са пред нас, само трябва да подхождаме към тях смело", допълни журналистката.