С тен по кожата и голяма брада, Явор Бахаров се върна от Африка вчера.

Той изкара един месец там с останалите играчи от шоуто "Африка. Звездите сигурно са полудели".

"Сега приличам на Робинзон Крузо. Не съм хващал крокодили, а само ги пипах. Защото спазвах всички мерки за сигурност", каза Бахаров. Преди да пристигне в България, той е бил в Лондон. Там е посетил предградието Милуол, популярно с футболния си клуб, който носи същото име.

Бахаров не е единственият от групата, който е у нас. Вече се прибраха писателката Людмила Филипова и рапърът Бобо. Изпълнителят дори ходи на участия. Преди 2 седмици е пял в Перник на Празника на миньора.

Двама оператори, както и част от сценаристите също вече са в България. В Африка остава сравнително малък екип - финалистите, както и водещите Антон Хекимян и Яна Грудева, за да доснимат формата. Първите епизоди вече са монтирани, а шоуто тръгва в неделя в праймтайма на Би Ти Ви.

Заради това Нова тв изненадващо обяви вчера, че променя програмната си схема. "ВИП Брадър" също тръгва тази неделя, а не в понеделник, както бе съобщено предварително.

В луксозната къща, построена в Нови хан, ще живеят заедно истински принц, световен топмодел, действащ политик, няколко спортисти, както и български милионер, забогатял в Австралия и Нова Зеландия, приятел на Ръсел Кроу, Кейт Бланшет и Кайли Миноуг. Да участват са поканени бившата депутатка Калина Крумова, Ирина Флорин и социоложката Мира Радева.

Бившият шеф в ЦСКА Калоян Стоянов, който се прочу с атаката си срещу треньора Стойчо Младенов е отказал участие във "ВИП Брадър". "Имахме договорка, но те се оказаха некоректни. Бяхме се разбрали за аванс от 30%, но се оказа, че не могат да ми го изплатят. Заради това им отказах", заяви за "24 часа" бившият боксьор.

Стоянов и вчера бе на стадион "Българска армия", където се засече с Младенов. Той бе задържан за 24 часа преди няколко месеца, след като отправи вербални заплахи към наставника на "червените".