Новият гост на репортерката ни Ива Атанасова в предаването ''Неудобно'' е Димитър Тодоранов.

Той е известен не само с това, че е изключително привлекателен, а най-вече с успехите си. В момента е мениджър на Българската Федерация Шотокоан Карате, където е и треньор.

Живеейки в Америка има честта да обучава звезди като Ан Хатауей и Хю Джакман. Разполага и със заведение в курорта Лозенец, а наскоро името му бе замесено и с фолк певицата Алисия, с която бе забелязан на плажа в курорта.

''Бих определил себе си като търсещ човек. Никога не съм си играл с ничии чувства не разбирам и не приемам това. Вярвам, че за всеки един от нас е определен точно един човек, с когото може да прекара живота си. Този, когото наричаме "втора половина" или "сродна душа". Процесът на намиране на точно този човек понякога може да отнеме повече или по-малко време, но аз вярвам, че рано или късно всеки един от нас, независимо дали е мъж или жена го намира. Така, че аз все още търся.'', заявява Димитър.

Какви точно са отношенията му с Алисия, лягал ли си е с по-възрастна от него жена, имал ли е предложение да участва във ВИП Брадър, има ли амбиции да влезе в политиката и защо възприема срещата му със смъртта в Копакабана като хубав спомен, променил живота му изцяло, разберете от видеото: