Фолк певицата Емануела издаде, че обожава да глези мъжете си. Изпълнителката често изненадва съпруга си Никола и сина си Христо с домашно приготвена мусака.

„Десертите също са ми специалност“, с усмивка издава тъмнокосото изкушение на поп фолка.

Изпълнителката признава, че не е капризна по отношение на храната, но не вкусва гъби.

Фолк певицата с усмивка си спомня първите си срещи с настоящия си съпруг. Двамата се запознали в заведение, а той я помолил да му пее на ухо.

Първоначално певицата отказала, но след хиляди уговорки с управителя се навила да изпълни една песен за Никола. „Никола му казал да прави каквото иска, но аз да отида да им пея“, разказва тя със смях.

С много по-голям трепет фолк звездата си спомня за предложението за брак. „Беше много романтично, по коледните празници. Не го очаквах, въпреки че Никола много пъти е казвал как аз съм жената на живота му. Предложи ми, аз казах „да“ и се оженихме“, с умиление си спомня фолк звездата.

Певицата има зад гърба си, два провалени годежа, като първия е с бащата на сина й Христо. За бившите си годеници, фолк дивата избягва да говори и твърди, че и до днес синът й е на първо място.

Словоохотливата изпълнителка не крие, че не иска да има нищо общо с бащата на детето си. И е изключително щастлива, че Христо се разбира със съпруга й Никола, пише „Телеграф“, цитира hotarena.net.