Клуб Mania закрива сезона с двудневно парти, което започва днес, на 6 септември с младите надежди на българската техно сцена PRISONEER, NICK DESYN и VEIN2VEIN, а следващата нощ е запазена за класиците THE 3 MUSKETEERS – ANDREZ, SHOTO и VESSELIN.

Зад името PRISONEER се крие Иво Стоянов, който живее в Амстердам, Холандия и от години е част от ъндърграунд техно сцената – миксовете му имат хиляди слушания, а сред последните му изяви е лайв сет за английската онлайн радиостанция Fnoob.

NICK DESYN е добре познат на публиката със сетовете си на Live Beach Bar Mania, а умението му да свири с еднаква лекота минимъл и тек-хаус му е спечелило много фенове.

VEIN2VEIN са диджейското и продуцентско дуо Кирил Фандъков и Тихомир Славов, които през 2010 вдъхновени от имена като Jeff Mills, Sven Vath и Adam Beyer започват да правят собствена музика, която описват като ''rhythmic techno''.

В събота закриващото  парти продължава с резидентите на клуба и една от най-обичаните  диджейски формации в България -  ANDREZ, SHOTO и VESSELIN още познати като THE 3 MUSKETEERS.