Фолк певицата Ася Дойчева искрено се надява Николай Михайлов да се върне при нея.

Изпълнителката на „Ара Мюзик“ все още не може да приеме факта, че националният страж е вече минало. Тя продължава да лее сълзи и да се обнадеждава, че с футболистът ще се съберат. Дори смело твърдяла наляво и надясно, че връзката им за нея не е приключила.

Нейна близка обаче разкрила, че това е невъзможно: „Ники изобщо не се интересува от нея. Тя цяло лято бе на море в Лозенец, в компанията на приятелката си Александра, вместо да бъде с футболиста. Ники нито веднъж не дойде да я види“.

Тревогите от разлъката повлияли доста зле на Алисия. Тя занемарила външния си вид, а кожата й се състарила и сбръчкала, пише в. „България Днес“, цитира hotarena.net.

Дружката й разказва, че от раздялата страда и малкия Валерко – певицата изобщо не намирала време за него и е отдала майчинските си задължения на баба му. 

Междувременно фолк певицата изригна в профила си в социалната мрежа Фейсбук. Този път поводът бе, че медиите са извъртяли нейни думи, като в резултат е излязло, че певицата обижда хората, които не слушат чалга, наричайки ги простаци.