Новото завоевание на Росен Петров – Карина Видолова е бивша държанка на убит мафиот, а в дългия й списък от любовни завоевания влизат също доста по-възрастни от нея бизнесмени.

Водещият на „Нека говорят“ напоследък гордо се хвали с настоящата си изгора, която е доста по-млада от него. Вероятно е доволен от креватните й умения, тъй като чернокосата девойка има опит още от 10-годишна възраст, пише в. „Уикенд“, цитира hotarena.net. На тази крехка възраст Карина започнала връзка с бизнесмена Симеон, който търгувал с хранителни добавки и внасял ядки от Турция. А пред съученичките си, тя го наричала „Чичо Мони“. Паралелно с тази афера, шуменлийката Карина се натискала в междучасията със сина на местен бос – Камен, който бил в по-горен клас.

Месеци преди абитуриентския си бал, Кари прекратила взаимоотношенията си с Камен и Чичо Мони, защото на хоризонта дошъл шуменския подземен бос Румен Рачев. Източници описват връзката на брюнетката и убития мафиот по следния начин: „Кари обитаваше ВИП апартамент в хотелския комплекс на Румен. Съпругата на Рачев обаче научи за младата му държанка, последва чутовен скандал и Карина беше прогонена от хотела. За утешение Румен я настани в 3-стаен апартамент в квартал „Добруджански”.

Настоящата половинка на Росен Петров по онова време се обличала по последен писък на модата и освен това Рачев я подсигурил със скъп часовник „Картие“ и мобилен телефон „Верту“ на стойност 7 000 лв. Връзката им траела 2 години, но завършила със скандал – бизнесменът разбрал за авантюрата на Карина с диджей от шуменска дискотека. Година по-късно Румен е разстрелян пред местна болница, а наказание за смъртта му понесоха неколцина от престъпната групировка „Килърите“. Девойката напуснала апартамента в „Добруджански“, където останали и луксозните й подаръци от мафиота, а диджеят е бил пребит от „неизвестни извършители“.

Дори и на зряла възраст Кари не се спряла. Когато се е преместила в София, за да следва висше, тя увеличила списъка си с любовни завоевания – експерт от държавния фонд „Земеделие“ в паралел с футболиста от „Левски“ Мирослав Иванов – Деко, за кратко (защото нямал пари) и певеца Криско.

Днес тя е с Росен Петров, с когото бяха засечени в курорта „Св. Св. Константин и Елена“.