Кратка реплика на Джордан пусната във фейсбук профила му предизвика вълна от коментари на феновете, дали изпълнителят е на път да се раздели с музикалната си компания.

Потърсен за коментар, на какво се дължи емоционалният му изблик, Джордан каза: "Знаете ли кога ще пуснат песен на Джордан по Фен ТВ? Никога... и Слава Богу". Оказа се, че наистина между него и продуцентите му има творчески недоразумения и изпълнителят заяви категорично:

"Напускам Ара Мюзик и повече не искам да имам нищо общо с тях. Аз искам да пея, да се развивам и да правя хубава музика. Мисля че имам нужните качества да бъда един от добрите изпълнители на България, но толкова години ме потискат и не ми позволяват да се развивам, което ужасно много ми тежи.

Реших да преустановя взаимоотношенията си с музикалната компания и докато изтече договорът ми, ще се отдам на друг бизнес, въпреки че няма да спра участията си. Иска ми се и ще се ориентирам към друга музикална компания".

Повече подробности за момента Джордан не сподели, но разбрахме, че новата му песен "Влез ми в сърцето" е представена в интернет, пише signal.bg.

"Обещавам след няколко дни да дам официално изявление. Тази вечер пускам новата си песен. Парчето е записано отдавна и трябваше да излезе още през лятото, но уви. Музиката на песента е моя. Аранжиментът е на Бате Пешо. В неговото студио направих и записа. Той работи предимно за изпълнители от поп жанра. За текста се доверих на Йордан Ботев. Засега песента няма видеоклип, но реших да направя представянето й в интернет" - каза той.